top of page

Anmälan till Handledarkurs & Introduktionsutbildning

För att övningsköra privat behöver både elev och handledare ha en giltig handledar/introkurs, efter att du har gått kursen är den giltig i 5 år.

 

Det är sedan 21:a december tillåtet att vara handledare för max 5 körkortselever, du ansöker om handledarskap för varje elev på Transportstyrelsens hemsida

Vi håller våra kurser i våran nyrenoverade lokal på Tempelgatan 1E och det bjuds alltid på fika!  

Anmäl genom att läsa igenom information nogrannt, registrera er sedan på det datum ni vill gå kursen. Anmälan är öppen fram till kursstart i mån av plats.

Efter att ni har anmält får ni direkt ett mail med information, titta i er skräppost om mailet inte kommer fram, hittar ni det inte är det viktigt att ni mailar oss: info@molndalstrafikskola.se

Varje deltagare ska anmälas via formuläret, är ni två deltagare fyller ni alltså i formuläret två gånger, och betalar 2 kursavgifter.  

 

 

Betalning:

Vi skickar ingen faktura innan kurs, ni betalar kursen via swish eller bankgiro under samma vecka som kursen hålls, dock senast 48 timmar innan.

Bokar man sin plats på kursen senare så går det bra att betala kursen på plats med kort eller swish. 

Pris: 350kr / person.

Märk betalning med FÖR +EFTERNAMN samt KURSDATUM!

Betalning till:

Swish: 123-237- 08 23

Bankgiro: 781-7448

Märk betalning med hela namnet, observera att kurser ska vara betalda 48h innan kursstart för att behålla din plats på kursen. 

 

Avbokning ska ske senast 24h innan kurstillfället, utebliven betalning är EJ giltig som avbokning, icke avbokade kurser kommer debiteras i efterhand. 

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser vid för få deltagare, man får då en återbetalning om man inte kan komma vid nästa kurstillfälle.

 

Genom att skicka anmälan godkänner du dessa villkor. 

bottom of page